Podívejte se na přehled nejzajímavějších událostí Sreality.cz za uplynulý rok a čísla, která by vám rozhodně neměla uniknout

20. prosince 2021

Rok 2021 byl opět nevšedním rokem v oblasti realit a realitního trhu. Sreality.cz tu byly a jsou pro vás, proto se pojďme společně ohlédnout za tím, co všechno se událo.

Připravili jsme pro vás několik případových studií, a to například jak na efektivitu inzerce a proč je důležité si ji měřit, tak i na jednotlivé produkty Sreality a jak se RK či makléřům používají. Unikla vám některá z nich? Podívat se můžete na jejich souhrn na blogu Sreality.cz.

Potkávat jste se mohli se zástupci Sreality.cz, ať už osobně či online, na odborných školeních pořádaných Asociací realitních kanceláří České republiky.

Sreality.cz pro vás také pořádaly několik workshopů na téma Praktické informace a vychytávky pro vaše podnikání, nestihli jste se ho zúčastnit? Podívejte se na záznam celého workshopu.

Podařilo se nám pro vás připravit také několik zajímavých novinek na serveru a to například nový nástroj Kompas cen nemovitostí Sreality.cz či novinku v podobě možnosti úpravy textace u TIPu makléře či nový reklamní produkt Nativní inzerát.

Přidali jsme také nové filtry pro byty, domy i komerční nemovitosti a povedlo se nám zrychlit notifikace v Seznam liště. V neposlední řadě jsme zpřesnili hledání díky možnosti fulltextového prohledávání popisu nemovitostí.

A teď ta slibovaná čísla

11 % byl meziroční nárůst reálných uživatelů v roce 2021 oproti roku 2020.

Meziroční nárůst počtu unikátních návštěvníků služby vzrostl o 28,6 %.

O 15,8 % více zaslaných poptávek oproti loňskému roku.

Zvýšení zájmu o zahraniční nemovitosti ve srovnání s rokem 2020 o 116 %

O 13 % více zpracovaných dotazů na pronájem bytů.

Celkem 1 120 850 786 zobrazených detailů nemovitosti.

Každý měsíc vám zasíláme shrnutí toho nejzajímavějšího do vašeho e-mailu. Najdete tam vždy aktuální informace ze světa realit, ale i produktové novinky. Můžete se také podívat na překryvy návštěvnosti realitních serverů.

Děkujeme vám za vaši spolupráci.

Hezké svátky přeje

tým Sreality.cz

Sdílet na sítích