Jak přidat web do Newsfeedu?

Veronika Geltner 29. dubna 2022

Služba Seznam Newsfeed představuje jeden z největších distributorů redakčního obsahu pro uživatele na českém internetu. Abyste jste se i vy mohli stát součástí, stačí se přihlásit do naší partnerské sítě. V návodném videu se pak dozvíte, jak přidat žádost pro zařazení webu do Newsfeedu, co je nutné vyplnit nebo na co si dát při vyplňování žádosti pozor.

Vítá vás Seznam Partner

Přidání webu do Newsfeedu je jednoduchý proces, který se odehrává v partnerském rozhraní, kam se přihlásíte na partner.seznam.cz. A pokud účet nemáte, nevadí! Ukážeme vám, jak si ho vytvořit a co je třeba podniknout za kroky ještě před vytvořením žádosti.

Publikace v Seznam Newsfeed

Pro vytvoření žádosti o přidání webu do Newsfeedu je potřeba mít web schválený. Pak stačí v rozhraní kliknout v záložce Newsfeed na tlačítko Přidat žádost. V jednoduchém formuláři vyplníte potřebné informace a zaškrtnete, zda splňujete veškeré podmínky. Pokud některou podmínku nesplňujete, web nemůže být schválen. 

Doporučujeme také zaškrtnout oba doplňkové moduly Diskuze a Líbí se. Například přidáním právě diskuzního modulu na svůj web můžete získat vyšší CTR, které může být až o 5 % vyšší.

Schválení vaší žádosti

Nyní již stačí žádost odeslat ke schválení a redakce do několika pracovních dní žádost zpracuje. Může nastat situace, že žádost zamítneme. Znamená to, že nesplňujete podmínky pro zařazení do spolupráce. Konkrétní nesplněné podmínky uvidíte ve formuláři. 

Veronika Geltner

PR specialistka

Sdílet na sítích