Plaťte jen za zobrazení, která jsou skutečně vidět s produktem Seznam Visible

Věděli jste, že téměř každý druhý zakoupený banner je nevizibilní? To znamená, že přibližně polovinu impresí, které si zakoupíte, uživatelé buď nemohou zaregistrovat, nebo k nim jednoduše ani nedoscrollují. Pokud chcete zvýšit povědomí o své značce, měla by se vizibilita stát primární metrikou, na kterou se zaměříte. A právě s tím vám pomůže nový produkt Seznam Visible.

Jak Seznam Visible funguje?

Jedná se v podstatě o jednoduchou bannerovou kampaň. Tu můžete realizovat broadově, ale také cílit na sociodemografické kombinace (pohlaví a věk), nebo na dalších 15 předem definovaných cílových skupin.

V kampani pak platíte pouze za viditelné imprese podle standardu IAB (tedy v případě, že alespoň 50 % pixelů reklamy je uživateli zobrazeno alespoň na 1 vteřinu). Nemusíte tak už řešit, kolik procent vizibility generuje vaše kampaň, protože za nevizibilní imprese jednoduše neplatíte.

Posílí značku a pomůže v době bez cookies

Tento produkt jsme vytvořili přímo pro klienty Seznamu, kteří chtějí být vidět na prvotřídním prostoru českého internetu a posílit tak svou značku. Navíc přináší výhody v čase, kdy se oslovování relevantních uživatelů stává stále složitějším v souvislosti s nadcházející cookieless dobou.

Kdy je pro mne produkt vhodný?

Pokud budujete brand nebo je vaším cílem být lidem neustále na očích, pak potřebujete, aby byly kreativy vizibilní a zobrazovaly se na kvalitních webech. A přesně to vám Seznam Visible nabízí. 

Všechny podrobnosti k tomuto naleznete v našem onepageru.

Máte-li o produkt zájem, neváhejte kontaktovat svého Seznam obchodníka nebo nám napište přímo ko.rtb@firma.seznam.cz. Do konce června 2024 můžete využít až 80% slevu.

Sdílet na sítích