Nová várka videoformátů

V Seznamu stále rozšiřujeme a vylepšujeme nabídku reklamních produktů. Nyní přicházíme hned s několika změnami a novými produkty ve videu. O které formáty se jedná?

Vertikální Video

Vylepšili jsme formát Mobilní Square Premium Video Interscroller neboli Vertikální video. Tento formát nyní umí měřit videometriky. Umíme změřit dokoukanost videa (25 %, 50 %, 75 %, 100 %), CTR, zvukovou stopu, spuštění videa a playtime.

Vertikální video je možné zakoupit ve dvou variantách. K dispozici je již dříve využívaná varianta s překryvnou vrstvou a nově i varianta bez překryvné vrstvy, kde je možné, aby samotné video obsahovalo text (např. titulky). Varianta s překryvnou vrstvou se naopak využívá zejména k dovysvětlení kreativy, pokud samotné video text neobsahuje, překryvná vrstva může obsahovat text či logo společnosti. Obě varianty nyní mohou obsahovat zvukovou stopu a maximální stopáž videa jsme prodloužili na 30 vteřin, avšak vzhledem k mobilním zařízením stále doporučujeme využívat spíše kratší spoty.

Formát je v tuto chvíli dostupný na službách Garáž, Kupi, Novinky, Proženy, Zprávy, Sport a Super.

Pokud vás zajímá detailnější popis produktu, můžete ho najít v Technické Specifikaci.

Mobilní Outstream

Sjednotili jsme formát Mobilní Video. Nově se jmenuje Mobilní Outstream a umí měřit videometriky. Mobilní Outstream bude dostupný ve třech variantách šablony. K dispozici jsou již dříve využívané varianty video 16:9 + statický banner a video 16:9, nově přibyla i varianta video 1:1. Je možné změřit dokoukanost videa (25 %, 50 %, 75 %, 100 %), CTR, zvukovou stopu, spuštění videa a playtime.

Formát je dostupný na službách Garáž, Novinky, Proženy, Zprávy, Sport a Super.

Pokud vás zajímá detailnější popis produktu, můžete ho najít v Technické Specifikaci.

Nativní Video

Vytvořili jsme úplně nový formát – Nativní Video. Formát Nativní Video kombinuje sílu Nativního inzerátu s videem, nachází se na stejné pozici jako nativní inzerát a na první pohled vypadá podobně, pouze se v miniatuře přehrává video. Po kliknutí ale video expanduje a začne se přehrávat se zvukem, proklik pak vede na cílovou URL. Tento formát je vhodný především pro delší kreativy s příběhem. Kromě videa formát obsahuje i nadpis a popisek. Umíme změřit dokoukanost videa (25 %, 50 %, 75 %, 100 %), CTR a spuštění videa. V tuto chvíli je dostupný na službě Novinky.

Pokud vás zajímá detailnější popis produktu, můžete ho najít v Technické Specifikaci.

Ceny všech produktů jsou k nahlédnutí v Ceníku.

Za tým Videoreklamy Julie Štrohmajerová

Sdílet na sítích