Přes RTB teď pořídíte i nativní reklamu na domovské stránce Seznam.cz

Rozšířili jsme inventory nativní reklamy dostupné v RTB. Nově ji teď nakoupíte i na naší domovské stránce Seznam.cz. Domovská stránka se tak připojuje k přibližně 150 dalším webům, kde je „nativka“ už k dispozici.

Jen na webu Seznam.cz nabízíme přes 1 miliardu dostupných impresí s denním zásahem 4 miliony reálných uživatelů. Nativní reklama se zobrazuje ve výpisu článků ve feedu – a to jak na desktopu, tak na mobilu.

Nativní reklama je v současnosti dostupná na domovské stránce Seznam.cz, SeznamZprávy.cz, Novinky.cz, Super.cz, Sport.cz, Proženy.cz, Garáž.cz, Kupi.cz, Sauto.cz, Sreality.cz, Firmy.cz a dalších více než 140 webech.

Ale pozor, RTB nativní reklama na HP Seznam má drobně odlišné technické specifikace. Oproti ostatním webům je potřeba si připravit obrázek loga v rozlišení 128 × 128 px. Zbytek podkladů zůstává stejný. K jejímu nasazení také budete potřebovat nový privátní deal, který vám rádi připravíme.

Můžete si ještě připomenout video, jak nativní reklamu nasadit v jednotlivých DSP systémech, z našeho loňského článku na blogu. Nezapomeňte hlavně na to, že je potřeba nahrát správnou velikost loga.

Za RTB tým Tomáš Drška

Sdílet na sítích