Videoformát Outstream nově i na Garáž.cz

14. listopadu 2019

Oblíbený videoformát Outstream, který jsme nedávno uvedli i na Sport.cz, Proženy.cz a v magazínu Kupi.cz je nově k dispozici i na Garáž.cz.

O rozšíření Outstreamu na tři nové weby jsme psali už dříve. Nyní chceme umožnit inzerentům oslovit uživatele i na motoristickém webu Garáž.cz.

Garáž je online magazín plný auto-moto informací, testů, reportáží a přímých přenosů. Web je ideální pro cílení na mužská publika, jelikož web čtou ze 64 % právě muži.

Outstream se stejně jako na ostatních webech nachází hned pod článkem. Video se spustí, jakmile je vidět alespoň z 50 %. V případě, že uživatel odskroluje, přehrávání se zastaví. To zaručuje maximální vizibilitu videa a pozornost diváka. Podívejte se, jak bude pozice na stránce vypadat.

Hlavní výhodou Outstreamu je cenová efektivita, která nabízí nejlepší cenu za 1 zhlédnutí celého spotu.

Obecně lépe fungují kratší spoty s délkou kreativy do 15 sekund, které dosahují 15% míry zhlédnutí. Důležité je, aby začátek spotu zaujal, protože má inzerent méně času na oslovení uživatele.

Je potřeba počítat s tím, že kreativa bude ve většině případů přehrána bez zvuku, proto je ideální do videa zapracovat titulky, které pomůžou příběh odvyprávět.

Outstream nakoupíte jak na přímo od obchodníků Seznamu, tak i přes RTB.

Za tým videoreklamy Petr Daneš

Sdílet na sítích